Folkfest på Rosengårdsfestivalen 2019

Rosengårdsfestivalen 2019 blev en folkfest med ca 1 500 besökare. Festivalen bjöd på  burundiska trummor, ett karnevalståg med Kuru Mapu, romsk dans, somalisk dans, ett uppträdande med New Wave-artisten Guleed och mycket mer.

Vid scenområdet på Örtagårdstoret hade vi även ansikts- och hennamålning och matförsäljning. På Törnrosen hade vi hoppborg och kringaktiviteter med bland annat Allaktivitetshuset, Drömmarnas hus, FC Rosengård och Malbas.

Festivalen arrangerades av Somaliska Freds, Rosengård fastigheter och MKB.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s